Bjørg Danielsen

Bjørg Danielsen er seniorrådgiver i Kommunikasjonsavdelingen. Hun jobber med samfunnskontakt og koordinerer arrangement med ulike samfunnsaktører.

Profilside

Skrevet av Bjørg Danielsen

Toppmøte om forskning sammen med SINTEF
Organisasjonsnyheter

NTNUs bidrag under Arendalsuka 2023

Kunstig intelligens, samfunnssikkerhet, forskningspolitikk, helse, naturmangfold, utenforskap, havvind og framtidas kraftbehov er blant temaene NTNUs forskere bidrar med på under Arendalsuka 2023.

Portrett av den italienske presidenten
Organisasjonsnyheter

Italiensk blikk på NTNU 

Mulige samarbeidsformer mellom Norge og Italia innen grønn energiomstilling er blant temaene når Italias president, Sergio Mattarella besøker NTNU fredag 12. mai.

Organisasjonsnyheter

Campussamlingsprosjektet: Et viktig skritt for NTNU

I mars må vi ta stilling til om det nye campussamlingsprosjektet er godt nok for NTNU. Da må vi først vite hva vi får. En første gjennomgang av byggeprogrammet viser at vi har grunn til å være optimistiske. Vi vil få en betydelig oppgradering av campus skriver rektor Anne Borg.

Studier og studentliv

Bærekraft: NTNU søker 43 doktorgradskandidater

NTNU lyser ut 43 doktorgradsstillinger til tverrfaglig forskning på bærekraftig samfunnsendring.

Organisasjonsnyheter

NTNU og universitetets tematiske satsningsområder står sentralt når det nederlandske kongeparet besøker Trondheim

Torsdag 11. november besøker det nederlandske kongeparet, samt Norges Kronprins Haakon, NTNU i Trondheim. Besøket fra Kong Willhelm-Alexander og Dronning Máxima av Nederland vil har fokus på NTNUs tematiske satsningsområder havrom og energi. Gjennom torsdagen vil delegasjonen få en innføring i NTNUs forskning, så vel som vårt samarbeid med SINTEF.