Merete Nyheim

Kommunikasjonsrådgiver, jobbet ved NTNU i Gjøvik.

Les ansattprofil

Skrevet av Merete Nyheim

Studenter fra Fadderuka i 2021. Foto.
Studier og studentliv

NTNU i Gjøvik fortsetter å tiltrekke seg godt kvalifiserte søkere

2 569 søkere har fått tilbud om studieplass ved NTNU i Gjøvik. 1 943 gjennom Samordna opptak og 626 i det lokale opptaket.

Noen studenter går inn i hovedbygget på Campus Gjøvik. foto
Organisasjonsnyheter

Årets søkertall for NTNU i Gjøvik  

Søkertallene for høstens studier er offentliggjort. I år er det 2 466 som har NTNU i Gjøvik som sitt førstevalg, viser tallene fra Samordna opptak. Det er en økning på 4 % fra i fjor og gir 2,3 søkere per studieplass. Master- og videreutdanning som tas opp via lokalt opptak har 5,1 søkere per plass.

Tre studenter står bak NTNU-bokstavene på campus, smilende, med hendene i været. foto
Studier og studentliv

Studenter får designpris for legevakt-app

Kommer du til legevakten, vet du ikke om du må vente i 20 minutter eller fire timer. Tre studenter har designet en løsning for å gi pasienter en tryggere og bedre ventetid. Nå belønnes løsningen med den prestisjefylte designprisen DOGA-merket nykommer.

Forskning

Sykehus benyttet NTNUs øvingsarena for øvelse i cybersikkerhet

Risikoen for cyberangrep mot sykehus er reell. Derfor har Akershus universitetssykehus (Ahus) sammen med Sykehuspartner benyttet øvingsarenaen Norwegian Cyber Range til å ha en krisehåndteringsøvelse i cybersikkerhet.

Studier og studentliv

– Det har vært lange dager

Tre innholdsrike år er forbi og studenter fra grafisk design, interaksjonsdesign og webutvikling holder avgangsutstilling.