Hopp til toppområde Hopp til innholdet Hopp til bunnområde
Tekststørrelsetips

PC: Press ned CTRL og klikk på + (pluss) for å forstørre eller - (minus) for å forminske.

MAC: Press ned CMD og klikk på + (pluss) for å forstørre eller - (minus) for å forminske.

NTNU Nyheter
      • Nyheter
      • Blogg
      • Ytring
      • Pressekontakter
      Hjem bakterier

      Stikkord: bakterier

      Et bilde av en kvinne i labfrakk på et laboratorium.
      Blogg

      Gjenstridige bakteriesamfunn i lakseslakteri

      Den bakterielle kvaliteten på ethvert matprodukt er sterkt påvirket av de hygieniske forholdene i produksjonslokalet. Alle bakterier som kommer inn i fabrikken, kan potensielt overføres til det ferdige produktet. For å minimere antall bakterier i/på det ferdige produktet føres et strengt regime for vask og desinfeksjon av produksjonsutstyret, men noen bakterier kan overleve dette.

      NTNU Nyheter
      • Om NTNU Nyheter
      • Kontakt oss
      • Nyheter
      • Blogg
      • Ytringer
      • NTNU hovedside
      Bygget av Smart Media AS
      /
      Personvernerklæring
      /
      Etiske retningslinjer
      /
      Tilgjengelighetserklæring