Marie Antonsen

Marie Antonsen er kommunikasjonsrådgiver ved Det humanistiske fakultet.

 

Les ansattprofil
Foto av Marie Antonsen.

Skrevet av Marie Antonsen

To personer snakker sammen over kaffe.
Forskning

Hva finnes bortenfor den grønne omstillingen?

På tampen av september møtes nesten 200 samfunnsvitere og humanister fra hele verden i Trondheim for å diskutere hvordan klima-, miljø- og energikrise kan møtes med en omstilling som er både bærekraftig og rettferdig.

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram åpner masterprogrammet "Krig og samfunn".
Studier og studentliv

Forsvarsministeren åpnet nytt masterprogram om «Krig og samfunn» i Trondheim

Torsdag 7. september åpnet forsvarsminister Bjørn Arild Gram NTNUs nye master i «Krig og samfunn» på Luftkrigsskolen. Med 189 søkere totalt blir masteren med 40 studieplasser det største masterprogrammet ved Det humanistiske fakultet på NTNU. 

Foto av Marius Korsnes og Mads Gjefsen.
Forskning

Nytt Geminisenter: Framtider etter vekst

Et nytt Geminisenter skal samle forskningsmiljøer ved NTNU, NTNU Samfunnsforskning og Universitetet i Oslo for å koordinere, inspirere og videreutvikle forskning og utdanning på «framtider etter vekst».

En person ligger i gresset og ser på himmelen. Bilde fra filmen.
Forskning

Norwegian Dream: en skeiv kjærlighetshistorie

Den 6. mars åpner Kosmorama med spillefilmen Norwegian Dream. Filmen er regissert av filmskaper Leiv Igor Devold ved Institutt for kunst og medievitenskap på NTNU.

Placeholder
Organisasjonsnyheter

Fire nominerte til NTNUs litteraturpris 2022

Kortlista for de nominerte til NTNUs årlige litteraturpris er klar. I år er det faglitteratur som står for tur, og det er fire norskspråklige verk av høy litterær kvalitet som er nominert. Prisvinneren blir offentliggjort lørdag 12. november under Basta – Sakprosafestivalen i Trondheim.