«Ingunn»: Campusene i Trondheim og Ålesund blir kvelds- og nattestengt

Campusene i Ålesund og Trondheim vil på grunn av ekstremværet være stengt for arrangementer mellom klokka 19.00 onsdag kveld og klokka 08.00 torsdag morgen. Det skyldes at ekstremværet «Ingunn» antas å være på det mest intense i dette tidsrommet.

Bilde fra Campus Ålesund
Foto Eli Anne Tvergrov/NTNU

This article is also available in English.

Det blir foreløpig ikke iverksatt ytterligere tiltak i Ålesund og Trondheim som følge av ekstremværet. Undervisningen vil fra torsdag morgen gå som normalt også i Ålesund. Det åpnes fortsatt for digital undervisning, og dette avgjøres av den enkelte faglærer.

Det åpnes i tillegg for å jobbe hjemmefra torsdag, for de som har mulighet til dette.

Beslutningen er fattet på grunnlag av det som var kjent om utviklingen av ekstremværet ved 15-tida onsdag, og i forhold til de råd og beslutninger som Trondheim kommune og Ålesund kommune har fattet.

Sentral beredskapsledelse ved NTNU understreker likevel at vær-situasjonen kan endre seg raskt, og at det på kort varsel kan bli besluttet endringer. Det vil komme en ny oppdatering dersom situasjonen endrer seg, og seinest torsdag formiddag.

Les også: Ekstremværet «Ingunn» får konsekvenser i Ålesund og Trondheim

Onsdag var undervisningen i Ålesund avlyst.

– Sikkerheten til våre studenter og ansatte går foran alt, og det værvarslet som er sendt ut gjør at vi følger ekstra nøye med og vurderer tiltak etter behov, sa Bjørn Haugstad, direktør for organisasjon og sentral beredskapsleder ved NTNU.